Vælg eventuelt andet magert kød, fx skinke mignon, kalveschnitzel eller lamme inderfilet.
Ingredienser:
140 g kyllingebryst uden skind
Ketchupmarinade
10 g EASIS Tomat Ketchup
1 ½ spsk sojasauce
1 fed hvidløg
½ tsk tørret chili (fx piri piri)
lidt rapsolie
Syltede løg
½ dl lys eddike
¼ dl vand
½ tsk salt
lidt EASIS Perfect Sød
2 rødløg
5 g sesamfrø
100 g broccoli
Sådan gør du:
Lav en marinade af ketchup, sojasauce, presset hvidløg, chili og olie. Vend kødet heri.
Varm en grillpande op og steg kødet på grillpanden, til det er mørt.
Kom eddike, vand, salt og Perfect Sød i en lille gryde og varm op. Tag gryden af varmen og kom skivede rødløg i. Jo længere tid de ligger i lagen, desto blødere bliver de, men de kan også bruges næsten med det samme.
Damp broccolien og server den til. Drys med sesamfrø og top retten med de syltede rødløg.