Spinat boller

Spinatboller - havreboller med spinat

Her får du vores bud på en bolle bagt med havregryn og spinat. Bollerne er perfekte til morgenmaden, hvor du ønsker at holde dig mæt i længere tid, til frokosten eller i madpakken. De smager også utroligt lækkert, da de blandt andet er lavet med vaniljeskyr. Det er desuden en opskrift, der er lige til at gå til, da den er lavet uden gær.

Ingredienser:
250 g Havregryn (Blendes til havremel i en foodprocessor)
200 g frossen spinat
300 g vanilje skyr
4 æg
3 tsk bagepulver
2 tsk EASIS Loppefrøskaller
1 tsk groft salt
1 tsk EASIS Perfect Multisød
1 spsk solsikkekerner
1 spsk sesam frø
1 dl vand

Pensling:
1 sammenpisket æg
1 spsk solsikkekerner
1 spsk sesamfrø

Sådan gør du:
Start med at tænde ovnen på 200 grader varmluft. Kom herefter spinaten op i en skål. Hæld kogende vand over og lad det stå, til spinat er tøet op. Bland alle ingredienserne sammen med en håndmixer og lad herefter dejen hvile i 10 minutter. Form bollerne med en våd ske. Der bliver til cirka 8 stk. Kom bollerne på en bageplade beklædt med bagepapir. Det er meningen at de er klistrede. Pensel bollerne med æg og drys med solsikkekerner og sesamfrø. Bages midt i ovnen 20 minutter, til de er gyldne. Lad bollerne køle helt af inden de skæres i – ellers kan de virke klæbrige i midten. Velbekomme
Relaterede varer
Luk