Spinat boller

Spinat boller

Spinatboller - havreboller med spinat

Her får du vores bud på en bolle bagt med havregryn og spinat. Bollerne er perfekte til morgenmaden, hvor du ønsker at holde dig mæt i længere tid, og så smager de utroligt lækkert, da de blandt andet også er lavet på vaniljeskyr.

Ingredienser:
250 g EASIS Havregryn (Blendes til havremel i en foodprocessor)
200 g frossen spinat
300 g vanilje skyr
4 æg
3 tsk bagepulver
2 tsk EASIS Loppefrøskaller
1 tsk groft salt
1 tsk EASIS Perfect Multisød
1 spsk solsikkekerner
1 spsk sesam frø
1 dl vand

Pensling:
1 sammenpisket æg
1 spsk solsikkekerner
1 spsk sesamfrø

Sådan gør du:
Start med at tænde ovnen på 200 grader varmluft. Kom herefter spinaten op i en skål. Hæld kogende vand over og lad det stå, til spinat er tøet op. Bland alle ingredienserne sammen med en håndmixer og lad herefter dejen hvile i 10 minutter. Form bollerne med en våd ske. Der bliver til cirka 8 stk. Kom bollerne på en bageplade beklædt med bagepapir. Det er meningen at de er klistrede. Pensel bollerne med æg og drys med solsikkekerner og sesamfrø. Bages midt i ovnen 20 minutter, til de er gyldne. Lad bollerne køle helt af inden de skæres i – ellers kan de virke klæbrige i midten. Velbekomme
Relaterede varer
Luk