Sponsor for Team Rynkeby

8. maj 2017
Vi har tegnet et sponsorat med velgørenhedscykelholdet Team Rynkeby, der hvert år cykler til Paris til fordel for børn med kræft og deres familier.

Så når Nordens største velgørenhedscykelhold, Team Rynkeby, cykler til Paris den 8.-15. juli for at støtte kampen mod børnekræft, bliver det med hjælp fra os og med vores direktør, Thomas Møberg, som rytter.

"Vi har valgt at gå ind i dette samarbejde med Team Rynkeby, da pengene går til et rigtig godt formål. Og så er det en stor personlig udfordring for mig selv som rytter. Jeg glæder mig rigtig meget", siger Thomas Møberg, EASIS, som deltager for 2. år i træk.

100 procent til børn med kræft
Det er 16. gang, at Team Rynkeby kører til Paris for at rejse penge til børn med kræft og deres familier. Cykelholdet består i af 1.700 cykelryttere og 450 hjælpere fordelt på  44 hold i fem lande; Danmark, Sverige, Norge, Finland og Færøerne.

Udover at deltagerne på Team Rynkeby skal passe deres træning til den store cykeltur til Paris, skal de også samle penge ind til børn med kræft. Deltagerne dækker selv deres egne omkostninger, og Rynkeby Foods dækker projektets centrale omkostninger, hvilket betyder, at alle de penge, som deltagerne samler ind, går ubeskåret til en af de fem børnekræftorganisationer, som Team Rynkeby samarbejder med i Norden.

Sponsoratet fra EASIS går ubeskåret til Børnecancerfondens arbejde.


EASIS produkter til enhver lejlighed!

Få inspiration til hvordan du kan anvende EASIS produkter til alle dagens måltider. Lige fra morgen til aften. Se de mange spændende og nemme opskrifter her på siden.

Få inspiration!

Tilmeld dig EASIS nyhedsbrev og vær den første til at høre om nye produkter, opskrifter, kost & ernæring og meget mere.

EASIS A/S   |   Klamsagervej 29   |   DK-8230 Åbyhøj   |   Tlf. +45 70 20 24 55   |   Fax +45 70 20 24 56   |   easis@easis.dk
Klik mig
0