Sprød salat med andebryst

2 portioner

Ingredienser:

Salat:
180 g andebryst (svarer til 1 bryst)
325 g hokkaido græskar (svarer til et halvt hokkaido græskar)
225 g frisk rødkål
60 g grønkål
150 g appelsinkød (1 appelsin)
80 g granatæblekerner
2 spsk. olivenolie
Salt
Peber

Dressing:
15 g olivenolie
20 g appelsinsaft (frisk)
15 g EASIS Sennep
1 tsk. EASIS Perfect Multisød (5 g)
Salt
Peber

Fremgangsmåde:
Skær hokkaidogræskar ud i tern og vend dem i 1 spsk. olivenolie, salt og peber.
Kom ternene af hokkaido græskar på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i 25 min. ved 180 grader varmluft. De er færdige, når en gaffel kan glide let igennem.

Snit rødkål og grønkål i mundrette stykker. Fjern skrællen på appelsinen og skær appelsinkødet i mellemstore stykker. Frigør granatæblekernerne fra granatæblet.

Rids fedtet på andebrystet med en kniv og gnid det med salt.
Kom 1 spsk. olivenolie på en kold pande og læg andebrystet på med fedtsiden nedad. Tænd blusset på høj varme og steg andebrystet i 2 min. og skru derefter ned på middel varme og lad det stege videre på fedtsiden i yderligere 8 min. Vend andebrystet og steg kødsiden i 8 min. Lad andebrystet trække utildækket i 10 min. før det skæres ud i skiver.

Bland olivenolie, appelsinsaft, EASIS Sennep og EASIS Perfect Multisød til en dressing. Smag til med salt og peber.

Anret rødkål, grønkål, bagt hokkaido græskar, appelsin og granatæblekerner i to dybe tallerkner. Placér skiverne af andebryst ovenpå salaterne og servér med dressingen.

Næringsindhold pr. portion (485 g):
461 kcal
27 g fedt
29 g kulhydrat
8,3 g kostfibre
24 g protein
Relaterede varer
Luk