Sprøde havregrynssnitter med nougat

Opskrift på sprøde havregrynssnitter med nougat og chokolade uden tilsat sukker. Disse små hapsere er utroligt lækre og perfekte til den søde tand og som en lidt mere mættende snack. De har en dejlig smag af nougat, og pistacienødderne og den pink chokolade giver prikken over i'et.

16 portioner/ stk.

Ingredienser:
80 g smør
5 dl havregryn  
1 spsk. hvedemel
50 g EASIS Perfect Fit
Vaniljekorn fra 1 vaniljestang
5 spsk. EASIS Fibersirup
Ca. ½ dl vand
150 g EASIS Nougat
45 g usaltede pistacienødder
30 g EASIS Pink Chokolade

Sådan gør du:
Tænd ovnen på 175 grader varmluft.
Smelt smøret og rør det sammen med havregryn, hvedemel, Perfect Fit, vaniljekorn, og Fibersirup. Saml massen med vand. Pres havregrynsmassen ned i et ildfast fad beklædt med bagepapir (20 cm x 20 cm).
Bag kagen i ca. 20 minutter til den er let gylden på overfladen.
Skær nougat i skiver og fordel dem ovenpå på den varme kage. Lad nougaten smelte og fordel den jævnt med en palet. Pynt med hakkede pistacienødder og spåner af Pink Chokolade.
Lad kagen køle af og skær den ud i 16 kvadratiske stykker.

Næringsindhold pr. portion/stk. (40 g):
Energi 708 kJ /169 kcal
Fedt 11 g
-heraf mættet fedt5,0 g
Kulhydrat 10 g
-heraf sukkerarter 1,7 g
-heraf polyoler 0,7 g
Kostfibre 9,6 g
Protein 3,2 g
Salt 0,06 g

Relaterede varer
Luk