Sprøde kyllingelår og hokkaidofritter

Opskrift på sprøde kyllingelår og hokkaidofritter. Kyllingelåret er paneret i EASIS Paprika Chips, hvilket giver en sprødhed og dejlig smag. Vi steger kyllingelårene uden skind, hvilket også giver en fedtreduceret version af lækre, sprøde kyllingelår. Vi serverer her kyllingelårene med hokkaidofritter og dampede grøntsager. Perfekt opskrift til aftensmad, som kan spises af hele familien.

4 portioner

Ingredienser
8 kyllingelår
salt og peber
2 spsk hvedemel
1 æg
100 g knuste EASIS Chips med paprika

fedtstof til stegning

Tilbehør
½ hokkaido græskar
1 spsk olie
1 spsk BBQ krydderi
salt og peber
300 g grøntsager, fx dampet broccoli

Dyppelse
4 spsk EASIS Mayo
4 spsk EASIS Sød Chili Sauce

Fremgangsmåde:
Tænd ovnen på 200°. Beklæd to bageplader med bagepapir.

Pil skindet af kyllingelårene og krydr dem med salt og peber. Vend dem i mel, herefter i sammenpisket æg og til sidst i knuste chips. Steg lårene let gyldne i lidt fedtstof på en pande og kom dem herefter på en bageplade. Steg dem færdige i ovnen i 12-15 minutter til de er gennemstegte.

Skær hokkaido græskarret over og fjern kerner og det bløde kød, som de sidder i. Skær græskarret i lange både og læg dem på en bageplade. Vend dem i lidt olie og drys med BBQ krydderi, salt og peber. Bag dem i 20-30 minutter til de er gyldne og sprøde i kanten.

Servér kyllingelår med hokkaidofritter, dampet broccoli samt mayo og chili sauce til at dyppe i.
Relaterede varer
Luk