4 portioner
Ingredienser
8 kyllingelår
salt og peber
2 spsk hvedemel
1 æg
100 g knuste EASIS Chips med paprika
fedtstof til stegning
Tilbehør
½ hokkaido græskar
1 spsk olie
1 spsk BBQ krydderi
salt og peber
300 g grøntsager, fx dampet broccoli
Dyppelse
4 spsk EASIS Mayo
4 spsk EASIS Sød Chili Sauce
Fremgangsmåde:
Tænd ovnen på 200°. Beklæd to bageplader med bagepapir.
Pil skindet af kyllingelårene og krydr dem med salt og peber. Vend dem i mel, herefter i sammenpisket æg og til sidst i knuste chips. Steg lårene let gyldne i lidt fedtstof på en pande og kom dem herefter på en bageplade. Steg dem færdige i ovnen i 12-15 minutter til de er gennemstegte.
Skær hokkaido græskarret over og fjern kerner og det bløde kød, som de sidder i. Skær græskarret i lange både og læg dem på en bageplade. Vend dem i lidt olie og drys med BBQ krydderi, salt og peber. Bag dem i 20-30 minutter til de er gyldne og sprøde i kanten.
Servér kyllingelår med hokkaidofritter, dampet broccoli samt mayo og chili sauce til at dyppe i.