Sprøde pandekager med rejer

Få en fantastisk opskrift på en god appetizer eller frokost. Opskriften på vores sprøde pandekager med rejer er nem og hurtig at lave - og så smager det fantastisk godt. De kan med fordel spises til frokost eller serveres til gæster - eventuelt til påskefrokosten, for udover den lækre smag ser de også utroligt indbydende ud.

1 portion

Ingredienser
Dej:
30 g rismel
6 stk knuste EASIS Chips
1 tsk majsstivelse
1 tsk gurkemeje
0,5 dl light kokosmælk
0,25 dl vand
et nip salt
lidt rapsolie

Sauce:
1 limefrugt
1 tsk vineddike
et par dråber EASIS Perfect Sød
1 spsk. sojasauce
1 fed hvidløg
1 lille chili

100 g rejer
100 g bønnespirer
50 g forårsløg
25 g salatblade
et lille bundt frisk mynte

Sådan gør du
Pisk ingredienserne til dejen sammen i en skål. Varm en pande op og kom olien på. Steg dejen i en tynd pandekage, til den er gylden og sprød. Pisk ingredienserne til saucen sammen.

Lav en salat med rejer, spirer, forårsløg, salat og hakket mynte. Anret pandekagen med salaten og dryp saucen herpå.

Tip
Du kan i stedet for en stor pandekage lave små, sprøde klatter af dejen, så du får flere små pandekager, som toppes med rejer og grøntsager.

Næringsindhold pr. portion (538 g):
Kcal 473
Protein 37 g
Kulhydrat 52 g
Fedt 11 g
Kostfibre 8,6 g
Relaterede varer
Luk