Squashkage

Opskrift på squashkage uden tilsat sukker lavet med EASIS Kagemix med Pistaciesmag. På toppen er der en flødeostecreme med citron. Opskriften er nem og lige til at gå til, da den baserer sig på EASIS Kagemix. Den har en dejlig krydret smag fra krydderierne og squashen giver fugt til kagen. En squashkage kan langt hen ad vejen sammenlignes med en gulerodskage, da den har samme krydrede smag - og er bedst med en flødeostecreme på toppen.

8 portioner

Ingredienser
1 EASIS Kagemix med pistaciesmag
35 g smagsneutral olie (fx rapsolie)
1 1/2 dl vand
1 squash (ca 150 g)
1 spsk stødt kanel
1 tsk stødt kardemomme
1 tsk stødt ingefær
et lille nip salt

TOPPING:
100 g Philadelphia light
1 spsk EASIS Perfect Florsød
1 økologisk citron (revet skal herfra)

Sådan gør du
Tænd ovnen pa 170°. Smør eller beklæd en springform
(O20) med bagepapir.

Lav dejen til pistaciekagen efter anvisning på posen.

Riv squash og pres væden ud med hænderne. Rør squash, krydderier og salt i dejen. Kom dejen i formen og bag kagen i ca 40 minutter til den er gennembagt. Afkøl kagen. Rør friskost, Florsød og citronskal sammen og smør den på kagen, når den er helt afkølet.



Næringsindhold pr. portion (90 g):
Kcal 160
Protein 4,5 g
Kulhydrat 21 g
Fedt 7,1 g
Kostfibre 11 g
Relaterede varer
Luk