8 portioner
Ingredienser
1 EASIS Kagemix med pistaciesmag
35 g smagsneutral olie (fx rapsolie)
1 1/2 dl vand
1 squash (ca 150 g)
1 spsk stødt kanel
1 tsk stødt kardemomme
1 tsk stødt ingefær
et lille nip salt
TOPPING:
100 g Philadelphia light
1 spsk EASIS Perfect Florsød
1 økologisk citron (revet skal herfra)
Sådan gør du
Tænd ovnen pa 170°. Smør eller beklæd en springform
(O20) med bagepapir.
Lav dejen til pistaciekagen efter anvisning på posen.
Riv squash og pres væden ud med hænderne. Rør squash, krydderier og salt i dejen. Kom dejen i formen og bag kagen i ca 40 minutter til den er gennembagt. Afkøl kagen. Rør friskost, Florsød og citronskal sammen og smør den på kagen, når den er helt afkølet.
Næringsindhold pr. portion (90 g):
Kcal 160
Protein 4,5 g
Kulhydrat 21 g
Fedt 7,1 g
Kostfibre 11 g