Squashpasta med tunsauce

2 PORTIONER:
2 faste squash á 200 g

100 g løg
1 fed hvidløg
1 tsk olie til stegning
1 dåse tun i vand
½ dåse hakkede tomater
50 g EASIS Tomat Ketchup
1 tsk tørret oregano
½ tsk chili
1 dl vand
salt og peber

SERVERING:
25 g parmesan
hakket persille eller anden krydderurt

Fremgangsmåde:
Squash strimles groft.

Hak løg og hvidløg helt fint og svits det i fedtstoffet i en gryde. Tilsæt tun, hakkede tomater, ketchup, oregano og chili. Kom ca 1 dl vand ved og lad saucen simre i et kvarter. Smag til med salt og peber.

Bring en gryde vand i kog. Kog kort squashstrimlerne ca 1 minut.

Fordel squash på to tallerkner og kom tunsauce på. Høvl parmesan henover og drys med hakket persille. Server straks.
Relaterede varer
Luk