Stegt kold kylling med råkost

En råkostsalat er en god, sprød og simpel salat og denne råkost er både lavet på gulerødder og rødkål. Vi foreslår her at servere den med kold, tilberedt kylling, som jo eventuelt kan være rester fra dagen før. Servér med en lækker hvidløgsyoghurt. Det er en nem og god ret, som både kan spises til frokost og aftensmad.

1 portion

Ingredienser:
120 g kold, tilberedt kylling
10 g olie til stegning
1 tsk paprika
1 tsk five spice krydderi
salt og peber
15 g mandelsplitter eller pinjekerner
50 g yoghurt naturel
1 fed hvidløg
salt og peber
frisk koriander

Råkost
1 spsk citronsaft
1 spsk vineddike
10 g olivenolie
et par dråber EASIS Perfect Sød sukkererstatning
salt og peber
50 g rødkål
50 g gulerod
koriander eller dild
mynte

Til råkosten kommes citronsaft, eddike, olie, lidt sødemiddel, salt og peber i en skål og røres godt sammen. Striml kål og gulerod så fint som muligt og vend det i marinaden sammen med hakket koriander eller dild og mynte. Kom råkosten på en tallerken. Del kyllingekødet ud i strimler. Varm en pande op med olie. Steg kødet, til det er gyldent. Krydr med paprika, five spice, salt og peber. Rist mandlerne på en tør pande. Rør yoghurten op med presset hvidløg, salt og peber. Anret kyllingekødet på råkosten og top med ristede mandler og hvidløgsyoghurt. Pynt med koriander eller dild.

Næringsindhold pr. portion (355 g):
493 kcal
33 g fedt
15 g kulhydrat
5,7 g kostfibre
32 g protein
Relaterede varer
Luk