Opskrift lavet af: Camilla Drabo
Instagram: @camilladrabo
https://www.instagram.com/camilladr...Facebook: Camilla Drabo - Spis dig mæt med god samvittighed
https://www.facebook.com/Drabosopsk...Ingredienser:Bund:
40g havregryn
40g mandler
20g kokosfibermel
1 æg
20g kokosolie
1 spsk. EASIS Perfect fit
Fyld:
300g kagerester (kan være fra EASIS chokoladekagemix eller Camillas opskrift
http://camilladrabo.dk/2018/09/02/s...)
2 spsk. romessens
3 spsk. EASIS Hindbærmarmelade (+ 2 spsk. til at smøre på bunden)
50g revet EASIS Marcipan
1 tsk. mandelessens
2 spsk. kakaopulver
Topping:
3 spsk. EASIS Perfect Florsød
Lidt vand
Frysetørret hindbær
How to:1. Som det første skal I lave bunden, da den skal have mulighed for at køle helt af, før I begynder at samle studenterbrødene.
2. I en foodprocessor tilføjer I mandler og havregryn og blender det til fint mel.
3. Tilføj de andre ingredienser og blend det hele godt sammen. Kom dejen på et stykke bagepapir og spred den ud til en 16×16 cm firkant. Bunden skal være ca. 3 mm. tyk.
4. Bag bunden i en 200 grader forvarm ovn i 7-8 minutter. Lad bunden køle helt af på en rist.
5. Mens bunden køler af, kommer I kakaokagen i foodprocessoren og blender den sammen med marcipan, hindbærmarmelade, kakaopulver, mandelessens og romessens. Dette kan sagtens gøres i en skål.
6. Når bunden er kølet helt af, smør I den med 2 spsk. hindbærmarmelade og presser fyldet ovenpå.
7. Bland florsød sammen med en lille smule vand, smør glasure udover kagen og top med frysetørret hindbær. Skær kagen ud i ca. 8 mindre stykker.