Suppe med rejer og kikærter

2 PORTIONER:
50 g løg
1 fed hvidløg
100 g rød peberfrugt
100 g bladselleri
1 chili
2 tsk olie til stegning
1 dåse hakkede tomater
2 spsk EASIS Tomat Ketchup
½ dåse kikærter
50 g Cremefine madlavning 7%
salt og peber

½ dåse kikærter
100 g store rejer

frisk hakket persille

Fremgangsmåde:
Hak løg, hvidløg, peberfrugt, selleri og chili i små tern. Varm fedtstoffet i en gryde og svits grøntsagerne i et par minutter. Kom dåsetomater, ketchup og drænede kikærter i retten og dæk lige knapt med vand. Læg låg på og lad simre i 30 minutter.

Blend suppen med Cremefine og smag den til med
salt og peber.

Tilsæt de resterende kikærter og rejer og varm et par minutter. Server i dybe skåle med lidt ekstra chili og lidt hakket persille.

TIPS: Rejerne kan udelades for en meget billig ret.
Relaterede varer
Luk