Svampet hvid chokolade/ hindbærkage

Opskrift lavet af: Tina Madsen

Instagram: @iformmedtina
https://www.instagram.com/iformmedt...


Facebook: I form med Tina
https://www.facebook.com/IFormMedTi...

Ingredienser:

4 modne bananer
125 g. friske hindbær
2 æg
2 dl. skyr
1 dl. grovvalserede havregryn
2 spsk. EASIS Diet Shake vanilje/proteinpulver eller brug 1 spsk. vaniljepulver
1 tsk. bagepulver
1 dl. affedtet kokosmel
1 spsk. EASIS fibersirup
1 spsk. kanel
50 g. grofthakket EASIS hvid chokolade
30 g.  valgfrie grofthakket nødder til topping

How to:

1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft

2. Mos bananerne med en gaffel. Bland alt i undtagen hindbærene og nødderne. Rør det hele godt sammen.

3. Tilsæt til sidst hindbærene og rør forsigtigt rundt.

4. Beklæd en bageform med bagepapir eller smør den godt med lidt smør/olie. Eller du kan vælge at lave muffins hvor silikoneforme er at foretrække.

5. Drys kagen med de hakket nødder og evt. Lidt ekstra kanel

6. Bages midt i ovnen på 200 grader varmluft i ca. 25-30 min. Stik en gaffel i for at se om den er færdig. Hellere giv den lidt for lidt end lidt for meget. Laver du muffins istedet skal de have lidt mindre, ca. 20 min. Her vil du få 10 mindre muffins

7. Tag kagen ud og lad afkøle lidt. Skær herefter en skive og nyd den alene eller evt. Med lidt skyr/creme fraiche. Opbevar herefter kagen i køleskabet hvir den kan holde sig frisk og lækker i 2-3 dage. Den kan også sagtens fryses.

TIP:

Du kan lave den på alle tider af året og med fordel bruge sæsonens frugt og bær. Du kan evt. Erstatte hindbær med danske jordbær, blåbær, brombær, rabarber, blomme, nektariner, solbær og meget andet. Opbevar gerne kagen i køleskabet i en pose hvor den kan "ånde" eller i en boks med låg, dog vær opmærksom på at i en lukket boks kan den forkorte kagens holdbarhed. Ellers smider du den bare i fryseren