Sweet potato med porcheret æg

Denne opskrift er et godt bud på en morgenmad, der giver dig en god start på dagen. Opskriften består af ristede sweet potato skiver, som fungerer godt som erstatning for rugbrød, smurt med EASIS Rød Pesto og serveret med et porcheret æg. Det er et af vores bud på en lækker og nem morgenmad.

1 portion

Ingredienser:
150 g sweet potato
25 g EASIS Rød Pesto (pulvermix)
20 g olivenolie
1 æg
grøn salat eller hakket kål

Fremgangsmåde:
Skrub kartoflen ren og skær ½ cm tykke skiver på langs. Rist dem i en brødrister til der dannes mørkebrune, boblende pletter og de er møre, når du stikker i dem med en kniv.

Lav pestoen efter anvisning på posen. Kom en lille gryde vand i kog og pocher ægget til ønsket konsistens.

Anret sweet potato-skiverne med salat eller kål og pocheret æg og kom 1 spsk færdigblandet pesto henover.

TIPS: Server evt, også EASIS Tomat Ketchup til.
Relaterede varer
Luk