8 portioner
Ingredienser
Ladyfingers
60 g EASIS Perfect Fit
½ tsk vaniljepulver
75 g hvedemel
3 delte æg
½ dl vand
1 spsk EASIS Perfect Multisød
Creme
3 pasteuriserede æggehvider
3 pasteuriserede æggeblommer
40 g EASIS Perfect Multisød
½ vaniljestang (kornene herfra)
250 g Philadelphia light
1 dl stærk kaffe (gerne espresso, evt. EASIS Espresso)
3 spsk marsala vin (kan erstattes med 2 tsk romessens)
250 g hjemmebagte ladyfingers
Pynt
2 spsk kakaopulver
Friske brombær
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 180°. Beklæd en bageplade med bagepapir.
Bland Perfect Fit, vaniljepulver og hvedemel grundigt i en skål. Tilsæt æggeblommer samt vand og pisk blandingen et par minutter. Pisk æggehviderne stive. Vend forsigtigt æggehviderne i blandingen. Fyld dejen i en sprøjtepose og sprøjt ca 12 cm lange kager ud på bagepladen. Drys kagerne med Multisød.
Bag dem i 12-15 min til de er gyldne. Afkøl kagerne på en rist.
Pisk æggehviderne stive. Pisk æggeblommer, Multisød og vaniljekorn i en skål til en æggesnaps.
Rør friskosten blød og rør den herefter sammen med æggesnapsen. Vend æggehviderne heri.
Bland kaffen med marsala eller romessens. Dryp eller pensl hurtigt dine ladyfingers med kaffen (de skal ikke ligge i blød, men blot opsuge lidt væske til at give smag).
Fordel et lag creme i et fad (ca 20x20 cm).
Læg en række penslede ladyfingers ovenpå.
Fortsæt med at lægge i lag med skiftevis creme og ladyfingers. Afslut med et lag creme.
Desserten kan også anrettes i portionsskåle.
Stil på køl i et par timer.
Drys desserten med sigtet kakaopulver og pynt med friske brombær inden servering.
TIPS: Tiramisuen kan laves med forskellige typer af EASIS småkager og cookies i stedet for ladyfingers for at få en lidt mere utraditionel tiramisu.