Torsk i kål

Denne ret med torsk i kål er simpelthen så lækker og indbydende. Den er perfekt til aftensmad, og man kan også sagtens servere den for gæster. Her får du både fisk og grøntsager i en perfekt kombination.

1 PORTION:
100 g torskefilet
1 æg
25 g yoghurt naturel
½ tsk salt
peber
frisk estragon
200 g kål (rødkål, savoykål, hvidkål eller spidskål)
100 g hakkede tomater (dåse)

100 g dampede grøntsager, fx blomkål og gulerødder

Fremgangsmåde:
Kom fisk, æg, yoghurt, salt, peber og estragon i en minihakker og kør til en sej fars. Pil forsigtigt blade af kålen og blancher dem i et par minutter i kogende vand, til de er bøjelige.

Læg fiskefarsen på kålbladene og rul dem sammen. Læg dem tæt i et lille ildfast fad og kom tomat over. Bag kålrullerne i en 200° varm ovn i ca 15 minutter.

Server med dampede grøntsager til.