Opskrift på lækre trøffelkugler uden tilsat sukker lavet med EASIS Protein White Spread. Det er en opskrift, der selvfølgelig er uden tilsat sukker, men med naturligt indeholdende sukker primært fra dadlerne. God opskrift til snack eller den sødere tand, da den også er sundere og har højere proteinindhold end traditionelle trøfler.
10 portioner/20 stk
Ingredienser
300 g dadler
40 g mandler
100 g EASIS Protein White Spread
Topping
2 spsk kakaopulver
Fremgangsmåde
Fjern eventuelle sten fra dadlerne. Kom dadler, mandler samt Protein White Spread i en minihakker og kør til en jævn masse. Sæt dadelmassen i fryseren i en halv time.
Tag massen ud af fryseren og tril den til 20 kugler, som derefter rulles i kakaopulver.
Stilles på køl indtil servering.
TIPS: I stedet for EASIS Protein White Spread kan du også bruge EASIS Hazelnut Spread.