Tundeller

Opskrift på hjemmelavede fiskefrikadeller med tun. Fiskefrikadeller er en klassiker til frokostbordet eller til en nem aftensmad. Disse frikadeller er lavet på tun, hvilket giver en god smag. Vi anbefaler at servere dem med en hjemmelavet Sauce Tartare, som du finder opskriften på længere nede. Velbekomme.

4 portioner/12 stk

Ingredienser:
2 dåser tun i vand, drænet
50 g fintsnittet forårsløg
1 spsk hakket dild
4 æg
40 g EASIS Loppefrøskaller
½ økologisk citron
salt og peber
fedtstof til stegning

Sauce tatare
2 spsk EASIS Mayo
½ dl skyr
50 g hakkede EASIS Syltede Drueagurker
4 spsk hakkede krydderurter
salt og peber

400 g gnavegrønt

Fremgangsmåde:
Rør tun, forårsløg, dild, æg og loppefrøskaller sammen. Smag til med citronsaft og -skal, salt og peber.
Form tundellerne. Steg dem gyldne i fedtstof på en pande. Rør ingredienserne til saucen sammen og smag til med salt og peber. Servér med gnavegrønt.