(1 portion)
Ingredienser:
60 g sandwichbrød
lidt små spinatblade
120 g tun i olie
ca 25 g rødløg
lidt lucernespirer
100 g grøn peberfrugt
Paprikacreme
50 g ylette
ca 3-4 tsk EASIS Tomat Ketchup
ca 15 g revet løg
paprika
salt og perber
Sådan gør du:
Rist brødene, læg den ene brødskive på tallerkenen og kom lidt små fine spinatblade på. Pres olien fra tunen og fordel den ovenpå spinatbladene.
Skær løget i ringe og anret det sammen med lidt lucernespirer ovenpå. Del peberfrugten over på langs i 2 dele og læg den ene del på sandwichen.
Pisk ylette, ketchup og revet løg sammen og smag til med paprika, salt og peber.
NB:
Hæld paprikacremen ud over sandwichen. Tag lidt fra og brug det som dressing til salaten. Læg til sidst det andet ristede brød ovenpå.
Tips:
Bland en salat af spinatblade, blegselleri og den anden del af peberfrugten. Kom lidt af paprikacremen på og server salaten sammen med sandwichen.