Tunsandwich med paprikacreme

Opskrift på tunsandwich med paprikacreme. En tunsandwich er genial til madpakken, frokost eller aftensmad og smager godt uanset hvornår den spises. Vi foreslår her at servere den med en hjemmelavet paprikacreme, hvilket giver en dejlig cremethed og smag til sandwichen også.

(1 portion)

Ingredienser:
60 g sandwichbrød
lidt små spinatblade

120 g tun i olie
ca 25 g rødløg
lidt lucernespirer
100 g grøn peberfrugt

Paprikacreme
50 g ylette
ca 3-4 tsk EASIS Tomat Ketchup
ca 15 g revet løg
paprika
salt og peber

Sådan gør du:
Rist brødene, læg den ene brødskive på tallerkenen og kom lidt små fine spinatblade på. Pres olien fra tunen og fordel den ovenpå spinatbladene.

Skær løget i ringe og anret det sammen med lidt lucernespirer ovenpå. Del peberfrugten over på langs i 2 dele og læg den ene del på sandwichen.

Pisk ylette, ketchup og revet løg sammen og smag til med paprika, salt og peber.

NB:
Hæld paprikacremen ud over sandwichen. Tag lidt fra og brug det som dressing til salaten. Læg til sidst det andet ristede brød ovenpå.


Tips:
Bland en salat af spinatblade, blegselleri og den anden del af peberfrugten. Kom lidt af paprikacremen på og server salaten sammen med sandwichen.

Kan også serveres med EASIS Syltede Rødløg
Relaterede varer
Luk