Vægtabsmedicin forløb

Varenummer:
Vi har indgået et samarbejde med vægttabsklinikken, Endolet, som er specialiseret i medicinsk vægttab.
Hos Endolet får du med et abonnement til kun 250 kr/måned adgang til markedets mest effektive vægttabsmedicin samt ubegrænset support hos specialisterne på klinikken.

KØB HER: Endolet

Endolet har siden 2018 behandlet overvægt med GLP-1 vægttabsmedicin. Jeppe Skov, som leder klinikken, er speciallæge i endokrinologi og har skrevet PhD om vægttabsmedicin (GLP-1 behandling).

Medicinsk vægttab starter med en gratis og uforpligtende forundersøgelse, som kan være med fysisk fremmøde eller som videokonsultation. For at kunne komme i medicinsk behandling kræves enten et BMI på mindst 30 eller på mindst 27, hvis du samtidig har en følgelidelse til overvægten. Det er en konkret vurdering, som lægen foretager ved forundersøgelsen.

Det er vigtigt at nævne, at man opnår det bedste resultat med vægttabsmedicin, hvis man samtidig supplerer med livsstilsændringer. Det vil ofte betyde, at man skærer ned på fedt, sukker og kalorier samt øger fokus på fysisk bevægelse. Derfor tilbyder Endolet også diætistforløb samt app-baseret personlig træning.