Vanillebrød med smørepålæg

(8 portioner)

Ingredienser
korn fra 2 vanillestænger
2 æg
50 g EASIS Perfect Fit
200 g hvedemel
1 tsk bagepulver
75 g flydende margarine
1 dl minimælk
120 g EASIS Smørepålæg

Sådan gør du
Tænd ovnen på 175°C (almindelig ovn).

Del æggene og pisk blommer og vanillekorn godt igennem.
Bland mel, Perfect Fit og bagepulver sammen i en skål og kom det i æggeblandingen sammen med mælk og flydende margarine. Pisk det godt. Pisk æggehviderne for sig og vend dem i dejen.

Smør en rugbrødsform med lidt margarine og hæld dejen i og bag den i ca 35 minutter.
Tag kagen ud af formen og lad den afkøle på en rist.

Servering
Skær kagen i passende skiver og smør dem med EASIS Smørepålæg.Server eventuelt med EASIS Kakaodrik til.
Relaterede varer
Luk