Veggie bolognese

Spaghetti bolognese eller pasta med kødsovs er en klassiker som vi alle sammen kender til og holder af. Her får du vores bud på en bolognese lavet uden kød. Den er utroligt nem at lave og du skal bruge få ingredienser herunder aubergine, squash, pasta og EASIS Veggie Mix Bolognese. Lækker, nem og sund aftensmad, som er uden tilsat sukker og vegetarisk.

4 portioner

Ingredienser
½ aubergine
½ squash
400 g kogt pasta lavet på bønner eller grøntsager
1 pakke EASIS Veggie Mix Bolognese

PYNT
1 spsk friskreven parmesan
frisk basilikum

Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 200°. Skær aubergine og squash i skiver og læg dem på bagepapir på en bageplade. Salt dem let og bag dem i ca et kvarter. Kog imens pastaen efter anvisning på pakken.

Bland de to poser bolognese tørmix godt sammen i en gryde. Tilsæt 7,5 dl vand og lad blandingen trække i ca 15 minutter. Kog herefter blandingen langsomt op og lad den simre til rette konsistens (ca 20 minutter).

Ved servering anrettes de bagte grøntsager med pastaen og bolognesen over. Drys med parmesan og frisk basilikum.