Veggie Burger

Kan laves med en mager hakkebøf i stedet for quorn. Varier grøntsagsfyldet, som du har lyst til.

1 portion

Ingredienser:
100 g quorn burgerbøf eller tofu
2 store portobello svampe
lidt rapsolie
20 g brøndkarse
½ løg
50 g tomat
20 g syltede agurker,
uden tilsat sukker
10 g bønnespirer
15 g EASIS Tomat Ketchup
10 g let mayonnaise

Sådan gør du:
Tænd ovnen på 200°. Læg bagepapir på en bageplade.

Fjern stok og lameller på svampene og pensl dem med lidt olie. Læg svampene på bagepladen sammen med quorn burgerbøffen og bag i et kvarter.

Skiv tomat, løg og syltet agurk.

Brug svampene som burgerbolle og læg dem sammen med quorn burgerbøffen, brøndkarse, løg, tomat, syltede agurker, bønnespirer, ketchup og mayonnaise.

Næringsindhold pr. portion (310 g):
Kcal 229
Protein 11 g
Kulhydrat 11 g
Fedt 15 g
Kostfibre 4 g
Relaterede varer
Luk