6 portioner
4 squash
400 g kålblade
720 g frisk ricotta
2½ dl minimælk
en håndfuld frisk oregano
3 forårsløg
salt og peber
1 pakke EASIS Veggie Mix Bolognese
100 g revet mozzarella
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 220°. Skær squashene i tynde skiver på langs og læg dem på bagepapir på en bageplade. Bag dem 10 minutter i ovnen.
Blancher kort kålbladene.
Kom ricotta og minimælk i en gryde og varm igennem. Tag af varmen og tilsæt oregano, snittet forårsløg og salt og peber.
Tilbered bolognesen efter anvisning på pakken. Brug dog kun 5 dl vand i stedet for 7 dl.
Læg nu lagvis kålblade, bagte squashskiver, ricottasauce og bolognese i et ovnfast fad.
Top med revet mozzarella. Bag lasagnen i ovnen ved 200° i ca 30 minutter til den er gylden.
TIPS: Afkølet lasagne kan skæres i portionsstykker og fryses. Server evt EASIS Syltede Asier til.