Veggie lasagne

Opskrift på vegetar lasagne lavet med EASIS Veggie Mix. Denne opskrift er et godt bud på en lasagne uden kød og hvor pastaen også er erstattet med grøntsager. Derfor er det også et sundt bud på den klassiske lasagne.

6 portioner

Ingredienser
4 squash
400 g kålblade
720 g frisk ricotta
2½ dl minimælk
en håndfuld frisk oregano
3 forårsløg
salt og peber
1 pakke EASIS Veggie Mix Bolognese
100 g revet mozzarella

Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 220°. Skær squashene i tynde skiver på langs og læg dem på bagepapir på en bageplade. Bag dem 10 minutter i ovnen.
Blancher kort kålbladene.

Kom ricotta og minimælk i en gryde og varm igennem. Tag af varmen og tilsæt oregano, snittet forårsløg og salt og peber.

Tilbered bolognesen efter anvisning på pakken. Brug dog kun 5 dl vand i stedet for 7 dl.

Læg nu lagvis kålblade, bagte squashskiver, ricottasauce og bolognese i et ovnfast fad.

Top med revet mozzarella. Bag lasagnen i ovnen ved 200° i ca 30 minutter til den er gylden.

TIPS: Afkølet lasagne kan skæres i portionsstykker og fryses. Server evt EASIS Syltede Asier til.
Relaterede varer
Luk