Yoghurt med Crunch bar

Hurtig og rigtig lækker morgenmad. Det kan næsten ikke blive nemmere.

4 portioner

Ingredienser:
200 g yoghurt naturel
20 g EASIS Solbær Marmelade
1 citron (økologisk)
1/2 tsk vanillekorn
2 EASIS Crunch barer
2 passionsfrugter

Sådan gør du:
1. Rør yoghurten op med marmelade og smag den til med lidt citronsaft, reven citronskal og vanille.
2. Skær Crunch barerne i små stykker, drys smulderet på yoghurten og kom frugtkødet fra passionsfrugten over. Server straks.

Tips: Du kan bruge nogle af de andre EASIS-barer, fx Jordbær- eller Lækkerbar.

Næringsindhold pr. portion (90 g):
Kcal 127
Protein 6,6 g
Kulhydrat 10 g
Fedt 6 g
Kostfibre 5,6 g
Relaterede varer
Luk