Banan-cashew muffins

Opskrift på banan-cashew muffins uden tilsat sukker. Vi elsker muffins, og her giver vi en opskrift på nogle muffins, der kan spises når den søde eftermiddagstand melder sig, men som samtidigt giver en mæthedsfornemmelse. Bananen giver en dejlig blød fornemmelse og der er også både kakao og mørk chokolade i, der også giver en dejlig smag.

12 stk.

Ingredienser:
3 store modne bananer
1 æg
3 æggehvider
35g cashewsmør (eller anden mandelsmør)
1 sjat mandelmælk (eller anden mælk)
1 spsk. FiberHUSK
1 spsk. fedtfattig kakao
100g kokosmel (eller anden mel)
50g EASIS Perfect Fit
50g tørristede cashewnødder
50g EASIS Mørk Chokolade
Salt
1tsk. bagepulver

Sådan gør du:
Mos bananerne med æg, æggehvider, mælk og cashewsmør i en skål.
I en anden skål blandes HUSK, kakao, kokosmel, Perfect Fit, bagepulver og salt.
Hak cashewnødder og chokolade groft og bland i den ”tørre skål”.
Tilføj de tørre ingredienser i skålen med de våde.
Fordel dejen i muffins forme og bag i ovnen på 200 grader i cirka 20min.

Næringsindhold pr. stk. (66g):
Energi 674 kJ / 161 kcal
Protein 4,2
Kulhydrater 8,6 g
Kostfibre 7,2 g
Fedt 11g
Relaterede varer
Luk