Muffinform 7 cm

DKK 79,95
Ikke på lager
Varenummer:900734
Hvis du også er vild med at bage muffins, er disse genanvendelige muffinforme fra Lékué ideelle. Formene er lavet af fleksibel, antiklæbende silikone, der sikrer en perfekt overflade på kage og brød, og at bagværket er nemt at få ud af formen, når det er færdigbagt. Herudover er de også miljøvenlige, da de kan anvendes igen og igen i stedet for engangsmuffinforme, der smides ud efter én gangs brug. Det at de er formet som almindelige muffinforme gør dem også nemme at opbevare, og du behøver ikke bekymre dig om at løbe tør for forme igen.

Du får i dette sæt 6 stk. muffinforme i sort silikone. De kan hver indeholde 80 ml dej. Så kan du bage muffins i den perfekte størrelse. Uanset hvilken muffin, der er din yndlings, så kan disse forme hjælpe dig med at lave muffins i den perfekte størrelse hver gang.

Formene kan også bruges til at lave cornflakestoppe, hjemmelavet is, desserter og små tærter. Derfor er formene også meget alsidige og kun fantasien sætter grænser for, hvad de kan bruges til.
Relaterede varer
Luk