1 portion giver ca. 8 muffins
Ingredienser:
Muffins:
80 g havregryn
40 g EASIS Skummetmælkspulver
2 bananer (230 g)
2 æg (105 g)
50 g frosne hindbær
1 tsk. bagepulver (3 g)
½ tsk. salt (2 g)
½ tsk. EASIS Perfect Sød (5 g)
Skyr-glasur:
200 g skyr
20 g optøede hindbær fra frost (Køb dem som er forkogte – ellers skal de koges og fryses ned inden de kan bruges)
30 g EASIS Perfect Florsød
Fordampning:
450 g dej med bær = 408 g muffins efter bagning
Fremgangsmåde:
Kom alle ingredienserne til muffins, bortset fra frosne hindbær, i en blender og blend det grundigt.
Hæld dejen i 8 muffinsforme og kom ca. 3-4 frosne hindbær i hver muffin.
Bag dine muffins i 15-20 min. ved 180 grader (varmluft). De skal være gyldne på toppen og gennembagte. Tjek evt. om de er gennembagte ved at stikke en strikkepind ned i en muffin. Hvis strikkepinden kommer op uden rå dej på, er de færdigbagte.
Lad dine muffins køle af, inden der kommes skyr-glasur på.
Bland skyr, frosne hindbær og Perfect Florsød til en glasur.
Top dine muffins med denne blanding og evt. et frisk hindbær, frysetørret hindbær og citronmelisse.