Bananmuffins med hindbær

Opskrift på bananmuffins med hindbær. Bananmuffins er en klassiker, som de fleste af os elsker. Vi giver her en opskrift på lidt sundere bananmuffins, hvor der ikke skal bruges mel. Vi har puttet hindbær i dejen, hvilket også giver en dejlig friskhed til den bløde, svampede kage.

1 portion giver ca. 8 muffins

Ingredienser:
Muffins:
80 g havregryn
40 g EASIS Skummetmælkspulver
2 bananer (230 g)
2 æg (105 g)
50 g frosne hindbær
1 tsk. bagepulver (3 g)
½ tsk. salt (2 g)
½ tsk. EASIS Perfect Sød (5 g)

Skyr-glasur:
200 g skyr
20 g optøede hindbær fra frost (Køb dem som er forkogte – ellers skal de koges og fryses ned inden de kan bruges)
30 g EASIS Perfect Florsød

Fordampning:
450 g dej med bær = 408 g muffins efter bagning

Fremgangsmåde:
Kom alle ingredienserne til muffins, bortset fra frosne hindbær, i en blender og blend det grundigt.
Hæld dejen i 8 muffinsforme og kom ca. 3-4 frosne hindbær i hver muffin.

Bag dine muffins i 15-20 min. ved 180 grader (varmluft). De skal være gyldne på toppen og gennembagte. Tjek evt. om de er gennembagte ved at stikke en strikkepind ned i en muffin. Hvis strikkepinden kommer op uden rå dej på, er de færdigbagte.
Lad dine muffins køle af, inden der kommes skyr-glasur på.

Bland skyr, frosne hindbær og Perfect Florsød til en glasur.
Top dine muffins med denne blanding og evt. et frisk hindbær, frysetørret hindbær og citronmelisse.
Relaterede varer
Luk