Barbecuesaucen er også god på kylling, okse eller kalkun.
1 portion
Ingredienser:
Barbecuesauce:
3 tsk EASIS Tomat Ketchup
25 g løg
1 fed hvidløg
en lille rød chili
1/2 tsk kanel
1/2 tsk stødt spidskommen
1 tsk paprika
2 spsk tyk, mørk balsamicoeddike
170 g skært svinekød
25 g rødløg i ringe
blandet salat
1 portion dressing (se cremede dressinger)
Sådan gør du:
Kom ketchup, løg, hvidløg og hakket chili i en foodprocessor. Tilsæt krydderier og balsamicoeddike og kør det til en tyk sauce.
Skær kødet i passende stykker og kom dem og saucen i en frysepose. Slå knude på posen og vend den godt rundt. Lad den herefter gerne stå og marinere natten over.
Steg kødet med marinaden på, til det har taget god farve, og kødet er gennemstegt. Steges enten på en havegrill eller i ovnen. Server retten sammen med løgringe og salat med god dressing på.