Cremede dressinger

Dressingerne kan bruges i sandwiches, på salater, som kold sauce til kød og fisk eller som dip til grøntsager.

(1 portion)

Bearnaisedressing

Ingredienser:
25 g fraiche 5%
15 g mayonnaise
1 spsk bearnaiseessens (estragoneddike)
1 tsk tørret eller 1 spsk frisk estragon
salt og peber

Næringsindhold pr. 100 g:
Energi   1018 kJ/ 243 kcal
Fedt   23 g
- heraf mættede fedtsyrer   3,3 g
Kulhydrat   5,0 g
- heraf sukkerarter   1,8 g
Kostfibre   0,3 g
Protein   3,1 g
Salt   0,89 g


Karrydressing

Ingredienser:
25 g fraiche 5%
15 g mayonnaise
1 tsk sennep
2 tsk karry
lidt citronsaft eller vineddike
lidt EASIS Perfect Multisød
salt & peber

Næringsindhold pr. 100 g:
Energi   938 kJ/ 224 kcal
Fedt   20 g
- heraf mættede fedtsyrer   2,8 g
Kulhydrat   14 g
- heraf sukkerarter   1,7 g
Kostfibre   2,6 g
Protein   3,1 g
Salt   0,72 g


Thousand island dressing

Ingredienser:
25 g fraiche 5%
15 g mayonnaise
3 tsk EASIS Tomat Ketchup
1 fed hvidløg
1/2 tsk sød paprika
et par dråber tabasco
lidt citronsaft eller vineddike
salt & peber

Næringsindhold pr. 100 g:
Energi   836 kJ/ 200 kcal
Fedt   18 g
- heraf mættede fedtsyrer   2,5 g
Kulhydrat   8,0 g
- heraf sukkerarter   2,5 g
Kostfibre   0,5 g
Protein   2,5 g
Salt   1,1 g

Sådan gør du:
Til alle 3 typer dressing rører du ingredienserne godt sammen i en skål. Dressingerne har godt af at stå og trække lidt.

Tips:
Lav større portioner ad gangen, så har du dressing til de kommende dage.

Gang fx opskriften med 3 og gem dressingen i 3 plastbøtter (kan holde sig i køleskabet i 3 dage).
Relaterede varer
Luk