Cremede dressinger

Cremede dressinger


Dressingerne kan bruges i sandwiches, på salater, som kold sauce til kød og fisk eller som dip til grøntsager.

(1 portion)

Bearnaisedressing

Ingredienser:
25 g fraiche 5%
15 g mayonnaise
1 spsk bearnaiseessens (estragoneddike)
1 tsk tørret eller 1 spsk frisk estragon
salt og peber


Karrydressing

Ingredienser:
25 g fraiche 5%
15 g mayonnaise
1 tsk sennep
2 tsk karry
lidt citronsaft eller vineddike
lidt EASIS Perfect Multisød
salt & peber


Thousand island dressing

Ingredienser:
25 g fraiche 5%
15 g mayonnaise
3 tsk EASIS Tomat Ketchup
1 fed hvidløg
1/2 tsk sød paprika
et par dråber tabasco
lidt citronsaft eller vineddike
salt & peber

Sådan gør du:
Til alle 3 typer dressing rører du ingredienserne godt sammen i en skål. Dressingerne har godt af at stå og trække lidt.

Tips:
Lav større portioner ad gangen, så har du dressing til de kommende dage.

Gang fx opskriften med 3 og gem dressingen i 3 plastbøtter (kan holde sig i køleskabet i 3 dage).
EASIS produkter til enhver lejlighed!

Få inspiration til hvordan du kan anvende EASIS produkter til alle dagens måltider. Lige fra morgen til aften. Se de mange spændende og nemme opskrifter her på siden.

Få inspiration!

Tilmeld dig EASIS nyhedsbrev og vær den første til at høre om nye produkter, opskrifter, kost & ernæring og meget mere.

EASIS A/S   |   Klamsagervej 29   |   DK-8230 Åbyhøj   |   Tlf. +45 70 20 24 55   |   easis@easis.dk
0