Brownie med kirsebærmousse

12 portioner

Ingredienser
BUND:
1 EASIS Brownie mix

KIRSEBÆRMOUSSE:
150 g EASIS Kirsebærsauce
3 husblas
2,5 dl piskefløde
70 g cremefraiche 5%
1 spsk EASIS Florsød
EASIS Perfect Sød

PYNT:
EASIS Choko Knas

Sådan gør du
Lav brownien efter anvisning på posen og bag den i en springform. Lad kagen køle helt af.

Når kagen er kølet helt af, kommes den tilbage i springformen med kageplast rundt i hele kanten.

Kom husblas i koldt vand i 15-20 minutter. Si kirsebærsaucen. Kom 150 g ren kirsebærsauce i en gryde og varm den op. Opløs de udblødte husblas heri. Lad kirsebærsaucen køle af i 5-10 minutter. Pisk piskefløden til en let flødeskum sammen med Florsød. Rør creme fraiche i gryden med kirsebærsauce. Vend 2 spsk piskefløde i gryden. Vend kirsebærsaucen forsigtigt i skålen med flødeskum. Smag eventuelt moussen til med lidt Perfect Sød. Hæld moussen ovenpå den afkølede browniebund og stil på køl 3-4 timer.

Tag kagen ud af formen, placer den på et fad og pynt med forskellige EASIS Choko Knas kugler.


Næringsindhold pr. portion (85 g):
Kcal 226
Fedt 18
Kulhydrat 13 g
Kostfibre  9,2 g
Protein 4,5 g
Specifikationer
Næringsindhold
Pr. 100 g
Energi
1113kJ/ 266 kcal
Fedt
21 g
- heraf mættede fedtsyrer
9,0 g
Kulhydrater
15 g
- heraf sukkerarter
4,8 g
- heraf sukkeralkoholer
5,2 g
Kostfibre
11 g
Protein
5,3 g
Salt
0,20 g