Brownie med kirsebærmousse
Brownie med kirsebærmousse
Brownie med kirsebærmousse

Brownie med kirsebærmousse

Opskrift på brownie med kirsebærmousse. Denne brownie kage er inspireret af jul og lavet på EASIS Kirsebærsauce. Den er perfekt til julefrokosten - men kan dog også sagtens bruges til andre anledninger. Utroligt lækker kage, der også ser virkelig indbydende ud.

12 portioner

Ingredienser
BUND:
1 EASIS Brownie mix

KIRSEBÆRMOUSSE:
150 g EASIS Kirsebærsauce
3 husblas
2,5 dl piskefløde
70 g creme fraiche 5%
1 spsk EASIS Florsød
EASIS Perfect Sød

PYNT:
EASIS Choko Knas

Sådan gør du
Lav brownien efter anvisning på posen og bag den i en springform. Lad kagen køle helt af.

Når kagen er kølet helt af, kommes den tilbage i springformen med kageplast rundt i hele kanten.

Kom husblas i koldt vand i 15-20 minutter. Si kirsebærsaucen. Kom 150 g ren kirsebærsauce i en gryde og varm den op. Opløs de udblødte husblas heri. Lad kirsebærsaucen køle af i 5-10 minutter. Pisk piskefløden til en let flødeskum sammen med Florsød. Rør creme fraiche i gryden med kirsebærsauce. Vend 2 spsk piskefløde i gryden. Vend kirsebærsaucen forsigtigt i skålen med flødeskum. Smag eventuelt moussen til med lidt Perfect Sød. Hæld moussen ovenpå den afkølede browniebund og stil på køl 3-4 timer.

Tag kagen ud af formen, placer den på et fad og pynt med forskellige EASIS Choko Knas kugler.


Næringsindhold pr. portion (85 g):
Kcal 226
Fedt 18
Kulhydrat 13 g
Kostfibre  9,2 g
Protein 4,5 g
Relaterede varer
Luk