Chokolademuffins

Chokolademuffins er en klassiker, og vi elsker denne kage. Disse muffins er dejlige nemme at lave, og så smager de virkelig godt. Denne opskrift er uden tilsat sukker og bagt med EASIS Chokoladeknapper, Flydende Sød, Multisød og Inulin. Det giver en god, svampet muffin med chokoladestykker.

16 portioner / stk.

Ingredienser:
250 g hvedemel
70 g EASIS Perfect Multisød
100 g EASIS Inulin
50 g kakaopulver
3 tsk bagepulver
½ tsk groft salt
2 ½ dl minimælk
2 æg
75 g smør
175 g EASIS Dark Chocolate Drops
1 tsk EASIS Perfect flydende Sød med Stevia

Sådan gør du:
Tænd ovnen på 180 grader.
Bland mel, Perfect Multisød, Inulin, kakaopulver, bagepulver og salt i en stor skål.
Pisk mælk og æg let sammen og tilsæt det til dejen sammen med smeltet smør. Rør dejen let sammen og vend derefter chokoladeknapperne i med en dejskraber.
Fordel dejen i 16 muffinsforme. Bag kagerne midt i oven i ca. 20 min.

Næringsindhold pr. portion/stk. (65 g):
Energi 773 kJ /185 kcal
Fedt 10 g
-heraf mættet fedt 6,1 g
Kulhydrat 18 g
-heraf sukkerarter 2,0 g
-heraf polyoler 4,4 g
Kostfibre 10 g
Protein 4,1 g
Salt 0,43 g

Relaterede varer
Luk