Dans dig glad og spis dig sund

Før DKK 299,00
DKK 149,50
SparDKK 149,50
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
På lager » Levering 1-2 hverdage
Varenummer:908001
40 opskrifter uden tilsat sukker
Adgang til 3 eksklusive dansetræninger som kan laves hjemme i stuen
Adgang til en række redskaber der hjælper dig til at opnå madro

Vi har i samarbejde med Morten Kjeldgaard udarbejdet denne bog. Den er fyldt med motivation og rådgivning fra Morten og inspiration til nye kostvaner fra EASIS.

Morten Kjeldgaard er en erfaren sundhedscoach, der også er kendt som danseinstruktør i det populære TV2 program Vild Med Dans. I sine online forløb har han hjulpet et væld af mennesker til et sundere liv med mere energi, livsglæde og overskud. Nu vil Morten via denne bog også hjælpe og motivere DIG på din rejse mod en sundere livsstil ved at Danse Dig Glad og Spise Dig Sund.

Bogen er skrevet til dig, der drømmer om et holdbart vægttab, mere selvkærlighed eller sundere vaner og rutiner. Du får adgang til 3 eksklusive dansetræninger, du kan lave hjemme i stuen, samt ’10 veje til mere selvværd og livsglæde’ og en række redskaber, der hjælper dig til at opnå madro.

Intet mad er forbudt. Det hele handler om balance og mængder, men hvis du kunne tænke dig at spare på sukkeret i din hverdag, får du her 40 lækre opskrifter uden tilsat sukker, hvor hele familien kan spise med. Der er retter til hele dagen samt kager og desserter. Lavt selvværd og negative tanker er noget, der fylder meget for mange mennesker, men det skal ikke stå i vejen for, at du kan nå dine drømme. I bogen lærer du at dykke ned og forstå bedre, hvor det kommer fra, og du får redskaber til at slippe af med det dårlige selvværd og de negative tanker.

Du er stjernen i dit eget liv, og først når du tager hånd om dig selv, kan du være der 100% for andre. En sundere og gladere livsstil er altså ikke bare en investering i dig selv, men lige så meget en investering i dem, du elsker og holder af.
Relaterede varer
Luk