Gløgg boller  

Varenummer:
Ingredienser:
Giver ca. 16 stk.
2 dl. Lunken gløgg
125 gram Easis musli
25 gram Gær
2 ½ dl. Neutral yoghurt 0,1%
150 gram Rugmel
Ca. 300-400 gram Hvedemel
1 tsk. Salt
1 stk. Æg

Sådan gør du:
Lun gløgg og neutral yoghurt op, så det er lillefinger varm.
Opløs gæren heri.
Tilsæt müsli samt de øvrige ingredienser og ælt dejen godt, til den er glat og ensartet.
Lad dejen hævet lunt og tildækket i ca. 1 time, til det er dobbelt størrelse.
Alt dejen igen og form til 16 lige store boller.
Kom bollerne på beklædt bageplade. Kom evt. müsli på bagepapiret inden bollerne kommes på.
Lad bollerne efterhæve på bagepladen i ca. 30 minutter.
Pensl billerne med sammenpisket æg
Forvarm ovnen til 200 grader (varmluft 180 grader)og bag dem i ca. 15-20 minutter til de er gyldne.