Tiramisu med Gløgg

Varenummer:
Tiramisu med Gløgg
Personer: 2  

INGREDIENSER LADYFINGERS:
3 stk. Pasteuriseret æggehvide
3 stk. Pasteuriseret æggeblomme
60 gram Easis Perfect Fit
1 tsk. Easis Social Vanilla, Vaniljepulver
60 gram Hvedemel
2 spsk. Easis Perfect Fit

INGREDIENSER TIRAMISU:
1 stk. Pasteuriseret æggeblomme
2 tsk. Easis Social Vanilla, Vaniljepulver
1 stk. Pasteuriseret æggehvide
125 gram Vanilje skyr
0,5 dl Piskefløde 19%
2 dl Easis Gløgg
10 gram Easis Mørk chokoladeplade
10 gram Easis Hvid chokoladeplade

SÅDAN GØR DU – LADY FINGERS:
Pisk æggehviderne stive med halvdelen af sukkeret.
Tag en ny skål og pisk æggeblommerne med resten af sukkeret.
Vend forsigtigt vanilje pulveret i æggeblommemassen.
Sigt hvedemelet ned i æggeblommemassen, og til sidst vend forsigtigt æggehvidemassen.
Kom det i en sprøjtepose.
Tænd ovnen på 200 grader
Klip hul i sprøjteposen og lav dem tynde og aflange på beklædt bageplade.
Bag kagerne i ca. 5-7 minutter til de er gyldne sprøde.
Lad dem køle helt af på rist til de er stivnet helt og kolde.
Du kan med fordel lave ladyfingers dagen inden så de kan nå at stivne endnu mere.


SÅDAN GØR DU – TIRAMISU:
Pisk æggeblommerne hvide og luftige med halvdelen af vaniljepulveret
Pisk æggehviderne stive og tilsæt resten af vaniljepulveret og pisk æggehviderne helt stive.
Vend meget skyr i æggeblommemassen.
Vend derefter forsigtigt æggehvide massen sammen med skyr/æggeblomme massen.
Pisk fløden til en let flødeskum og vend det sammen med massen.
Smag evt til med lidt ekstra vaniljepulver hvis du ønsker dette.
Hak begge chokolader.
Dyp undersiden af de sukkerfrie ladyfingers i gløgg og lad det suge noget af gløgg.
Nu skal tiramisu samles: først skyr creme, hakket chokolade og derefter dyppet ladyfingers, fortsæt sådan til det er fordelt i begge glas.
Husk at slutte af med skyr creme og hakket chokolade på kroppen.
Lad den stå i køleskabet i 3-4 timer til den har sat sig.