(12 portioner)
Ingredienser
75 g jordbær
4 blade husblas
1 pakke EASIS Chokolade Cookies (132 g)
45 g smør
3/4 dl (75 g) piskefløde
240 g fromage frais
30 g EASIS Perfect Strø
90 g EASIS Jordbær marmelade
Sådan gør du
1. Skær frugten i mindre stykker.
2. Fyld en lille skål med vand og læg husblassen i blød.
3. Beklæd en springform (ca. 20 cm i diameter) med bagepapir.
4. Kom EASIS Chokolade Cookies i en frostpose og knus dem ved at rulle med en kagerulle over posen.
5. Smelt smørret i microovnen eller i en gryde, og bland det derefter med raspen af cookies.
6. Fordel raspen i springformen, og tryk det godt ned hele vejen rundt, og sæt det herefter i køleskabet.
7. Pisk fløden til flødeskum.
8. Pisk fromage frais, EASIS Perfect Strø og EASIS Jordbær Marmelade sammen i et par minutter med en håndmixer.
9. Knug vandet fra husblassen og smelt det i en skål i microovnen et par sekunder eller over et vandbad.
10. Hæld den smeltede husblas i fromage frais blandingen lidt af gangen, mens der piskes med håndmixeren.
11. Vend forsigtigt flødeskummet i fromage frais blandingen til det er en jævn masse.
12. Rør halvdelen af frugten i massen og hæld den ovenpå cookies bunden i springformen.
13. Fordel herefter resten af frugten ovenpå massen som pynt.
14. Sæt kagen på køl i 2-3 timer (kagen kan holde sig ca. 3 dage på køl).
Variationsforslag
Du kan f.eks. bruge EASIS Blåbær eller Solbær Marmelade og blåbær eller solbær i stedet for jordbær.
Tilberedningstid /Arbejdstid
Ca. 3 timer / 25 minutter