Tærteform, 28 cm

DKK 119,00
Ikke på lager
Varenummer:900710
Bag lækre tærter derhjemme med denne tærteform fra Guardini på 28 cm. Formen kan både anvendes til tærter i det søde og det salte køkken, prøv fx at lave vores citrontærte, jordbærtærte eller tærte med chokolademousse eller kast dig ud i at lave en lækker hindbærtærte. Tærteformen er belagt med en non-stick belægning, hvilket både gør det nemt at få tærten ud af formen og gør formen let at rengøre efter brug.

Formen er fri for BPA, PFOA og tungmetaller. Den er yderst modstandsdygtig over for ridser og slid. Dette betyder, at du nemt og sikkert kan bage tærter igen og igen og uden bekymring om, at din tærteform mister sit flotte udseende.

Formen kan tåle temperaturer op til 230°C i ovnen, hvilket giver dig frihed til at eksperimentere med forskellige opskrifter. Den har en diameter på 28 cm og en højde på 4 cm, så der er god plads til at fylde din tærte med lækre ingredienser og skabe en mesterlig smagsoplevelse.

OBS: Vi anbefaler at vaske tærteformen op i hånden. Vi anbefaler også, at der ikke anvendes skarpe objekter eller andre redskaber i metal i tærteformen, da det kan beskadige belægningen og formen.

Specifikation:
- Ø: 28 cm
- Højde: 4 cm
- Farve: Sort/sølv
- Max temperatur: 230°C
- Non-stick belægning
- Fri for BPA, PFOA og tungmetaller
Relaterede varer
Luk