2 portioner
Ingredienser:
Laks:
2 lakse fileter (225 g)
15 g EASIS Sød Chili Sauce
10 g Sesamfrø
Salt
Salat:
180 g spidskål
13-14 cherrytomater (200 g)
1 håndfuld persille (5 g)
½ rødløg (25 g)
200 g mango
150 g kikærter fra dåse
1 spsk. citronsaft (10 g)
1 tsk. sesamfrø (5 g)
Evt. frisk chili (Hvis man er til stærk mad)
Dressing:
75 g neutral skyr
10 g vand
1 tsk. citronsaft (4 g)
½ pakke EASIS Dip Mix (8,5 g)
Fordampning:
252 g laks med chili sauce og sesamfrø bliver til 240 g efter bagning i ovnen.
Fremgangsmåde:
Kom de to laksefileter i et fad og smør overfladen med sød chili sauce. Drys herefter med sesamfrø, så overfladen af laksefileterne er helt dækket.
Drys med lidt salt og bag dem i ovnen i 15-17 min. ved 180 grader (varmluft).
Snit spidskålen og skær tomat og mango i mundrette stykker. Hak løg og persille groft.
Dræn kikærterne og skyl dem i koldt vand.
Anret salaten på et fad, hvor spidskålen og kikærter udgør bunden. Herefter kommes tomat, mango og rødløg på. Salaten toppes med citronsaft, persille, sesamfrø og evt. frisk chili.
Bland skyr, dip mix, citronsaft og vand til en dressing.
Servér laks, salat og dressing.