Måltidskasse

Varenummer:

KØB HER

Vi tilbyder nu, i samarbejde med Diabetesforeningen og Skagenfood, levering af en måltidskasse med fokus på grøntsager, det sunde fedt og gode kulhydrater.

Som ny kunde får du 25% rabat på dine 3 første leveringer!

Ved køb af måltidskassen, støtter du samtidig et godt formål, da der doneres 2 kr. pr. kasse til Diabetesforeningens arbejde.

Du får mad, hvor der er tænkt over sammensætningen af ingredienser, således at du helt undgår tilsat sukker i din mad. Sukker kan nemlig være skjult i mange fødevarer, hvor vi ikke skænker det en tanke. Det er der taget højde for her. Samtidig får du frisk fisk hver uge, som anbefales i de almene kostråd. Alle opskrifter indeholder desuden en kalorieberegning pr. portion. Opskrifterne er nøje udvalgt efter smag og næringsprofil. De kører i loop med 7 ugers interval.

Med denne kasse kan du spise varieret og samtidig tage højde for dit kalorie- og sukkerindtag. Uden at gå på kompromis med smag og kvalitet.
Kassen indeholder råvarer til 3 eller 4 måltider, hvor der varieres mellem fisk, kød og grønt

•   100% Økologiske råvarer – Bortset fra danske dyrevelfærd kyllinger
•   Mulighed for fisk hver uge
•   Uden nogen form for tilsat sukker
•   Kalorieberegning pr. person
•   Opskrifter følger med

Det eneste du selv skal have i køkkenet er basisvarer som salt, peber, mel, æg og olie.
Pris: fra 440 kr. pr. uge

BEMÆRK at du ikke kan lægge denne vare i kurven sammen med andre varer, da købet foretages hos Skagenfood.

Skagenfood er kendt for deres høje kvalitet, fisk og ikke mindst økologi, mens EASIS er kendt for at lave produkter uden tilsat sukker. Denne måltidskasse sikrer det bedste fra begge verdener, så du får mulighed for at få sund og varieret aftensmad leveret lige til døren.
Relaterede varer
Luk