(10 stk.)
Ingredienser:
3 bægre æggehvider (120 g)
180 g EASIS Perfect Multisød
75 g hvedemel
50 g fuldkornshvedemel
1 tsk bagepulver
Korn fra 1 vaniljestang
1 dl vand
1/2 dl flydende margarine
100 g friske eller frosne blåbær
150 g EASIS Marcipan
Sådan gør du:
1. Tænd ovnen på 175 grader (varmluft).
2. Hæld 2 bægre æggehvider i en ren skål og pisk dem stive med en håndmixer.
Tilsæt Perfect Multisød lidt ad gangen og pisk til hviderne er helt blanke.
3. Bland mel, bagepulver og vanillekorn godt sammen i en skål og tilsæt det sidste bægre æggehvider, samt margarine og vand.
Rør det hele godt sammen.
4. Riv marcipanen fint og bland det i dejen sammen med blåbærrene.
5. Vend de stiftpiskede hvider i dejen og rør forsigtigt til en ensartet masse.
6. Fordel dejen i 10 muffinsforme (brug gerne 2 forme til hver muffin for et pænere resultat),
og bag dem i den forvarmede ovn i 12-15 minutter. Tjek med en kniv eller en strikkepind om de er gennembagte.
Tips: I stedet for blåbær smager det også rigtig godt med fx pærer, æbler eller hindbær.