Opskrift lavet af: Emma Bisgaard Laursen
Blog: The Foodie Queen
https://nouw.com/thefoodiequeenInstagram: emma_bisgaard
Ingredienser:500 gram kartofler
1 brev EASIS Holiday Dip Mix
Salt & peber
Frisk rosmarin
1 spsk olie
How to:1. Skær kartoflerne i skiver på langs. Stil derefter i blød i iskoldt vand i 30 minutter. Dette gøres for at udvande stivelsen - og de dermed bliver sprødere i ovnen.
2. Tænd ovnen på 200 graders varmluft. Kom kartoflerne i en pose med rosmarin, salt, peber og 1 brev dipmix. Tilsæt en god sjat olie. Fordel krydderierne jævnt på kartoflerne.
3. Kom indholdet ud på en bradepande med bagepapir - tilsæt evt. lidt groftsalt.
4. Bag I forvarmet ovn i 30-40 minutter. Kig til dem undervejs, de skal være sprøde.
5. Server som tilbehør med en mayo. Pynt med friske urter.