Tacos med crunchy torsk og grønt

Opskrift på lækre fisketacos med fyld af sprød, paneret torsk. En taco er traditionelt set en blød  Vi panerer i EASIS Chips med Salt i denne opskrift for at få en ekstra sprød torsk. Det er en god og nem opskrift til aftensmad, som de fleste kan være med på. Det er en mexicansk inspireret opskrift med en hjemmelavet tomatsalsa til.

Ingredienser (4 portioner):
Paneret fisk:
225 g torsk
50 g grahamsmel
½ tsk. salt
1 tsk. røget paprika
1 æg
50 g EASIS Chips Salt

Andet:
½ rødløg
20 cherrytomater
1 spsk. olivenolie
30 g cheddarost
40 g spidskål
2 avocadoer  
50 g skyr  
20 g EASIS Sød Chili Sauce
Saften fra 1 lime
Salt og peber til salsa
12 stk. bløde tacos
Evt. chili og koriander

Fordampning:
305 g paneret fisk bliver til 242 g paneret fisk, efter det er bagt i ovnen.

Fremgangsmåde:
Skær torsken ud i 12 mellemstore stykker, så de passer til en taco.
Kom grahamsmel, salt og røget paprika i en skål og bland det grundigt. Knus chipsene grundigt og kom i en separat skål. Ægget skal også piskes og i en skål for sig.

Kom først torsken i blandingen med grahamsmel, derefter over i ægget og til sidst i de knuste chips.

Bag den panerede torsk i ovnen ved 200 grader (varmluft) i ca. 15 min. til stykkerne er gyldne.

Hak tomat og rødløg fint og kom det i en skål. Kom herefter olivenolie i skålen og rør salsaen grundigt sammen. Smag til med salt og peber.

Avocado og kål skæres ud, og lime og cheddarost gøres klar.
Bland skyr med EASIS Sød Chili Sauce til en dressing.

Lun dine bløde tacos og smør dem med dressingen. Kom herefter kål, avocado, den panerede torsk og salsa i dine tacos. Top med cheddarost, limesaft og evt. chili og koriander.
Relaterede varer
Luk