Tomatvafler med bagte grøntsager og pesto

Opskrift på tomatvafler med bagte grøntsager og pesto. Vi elsker at spise vafler - også til morgenmad og med disse madvafler bliver det muligt (og endda med god samvittighed). Vi serverer dem her med bagte grøntsager og pesto, men du kan servere dem med dit yndlingsfyld. Velbekomme.

4 portioner af 2 vafler med fyld

Ingredienser:
Vafler:
150 g havregryn
2 æg (98 g)
2 dl mælk (210 g)
½ tsk. bagepulver (3 g)
55 g tomatpuré
75 g EASIS Tomat Ketchup
1 knivspids salt
5 g kokosolie til stegning

Fyld:
250 g aubergine  
180 g squash  
15 g olivenolie
1 knivspids salt
8-9 cherrytomater (140 g)
125 g frisk mozzarella
30 g EASIS Simply Pesto, Rød (efter det er blandet op med vand og olie)
Evt. frisk basilikum

Fordampning:
591 g dej bliver til 449 g tilberedte vafler.
430 g aubergine + squash bliver til 147 g efter stegning.

Fremgangsmåde:
Kom alle ingredienserne til vaffeldejen i en skål og blend det grundigt sammen med en stavblender.
Smør dit vaffeljern med kokosolie og bag dine vafler i ca. 3-4 min.

Skær squash og aubergine ud i tynde skiver. Pensel dem med olivenolie og drys med salt. Bag dem i ovnen i 15-20 min. ved 180 grader (varmluft).

Skær tomat og mozzarella ud i mundrette stykker.
Anret dine vafler på en tallerken og kom de bagte grøntsager ovenpå. Kom herefter tomat, mozzarella og pesto på. Top med frisk basilikum og evt. en smule salt og peber.
Relaterede varer
Luk