12 portioner/ stk.
Ingredienser:
1 ps. EASIS Kagemix til brownies
70 g smagsneutral olie
100 g EASIS Mørk Chokolade
50 g EASIS Marcipan med mintsmag
1 spsk. romessens
30 g EASIS Hindbærmarmelade
Marcipanovertræk:
15 g EASIS Perfect Florsød
200 g EASIS Marcipan med mintsmag
70 g EASIS Mørk Chokolade
Sådan gør du:
Bag brownien efter anvisningen på posen og lad den køle helt af. Brownien kan med fordel bages dagen før.
Afvej 250 g færdigbagt brownie og kør den til smuldr i en foodprocessor. Smelt chokoladen og rør den i kagesmuldret sammen med revet marcipan, romessens og marmelade. Rør til en samlet ensartet masse.
Rul massen ud til to lange pølser på ca. 30 cm. Læg dem på køl/frys i 10-15 min. Drys Perfect Florsød på køkkenbordet og rul marcipanen tyndt ud. Fold marcipanen om rullerne og skær dem ud i 5 cm lange stykker. Smelt mørk chokolade og dyp enderne af rullerne i chokoladen.
Næringsindhold pr. portion/stk. (64 g):
Energi 955 kJ /228 kcal
Fedt 17 g
-heraf mættet fedt4,3 g
Kulhydrat 13 g
-heraf sukkerarter 2,3 g
-heraf polyoler 5,7 g
Kostfibre 15 g
Protein 5,4 g
Salt 0,09 g