Det søde liv, E-BOG

DKK 99,95
På lager
Varenummer:900400
E-bog
Når du har købt varen, sendes den som PDF fil til dig på din e-mail den først kommende hverdag efter købet. Bemærk, at selvom du kun køber denne elektroniske vare, så skal du udfylde adresseinformation i checkout og gennemføre en ordre som normalt.

Læs den på din telefon, computer eller print den ud. Indholdsfortegnelsen er interaktiv, så du let kan klikke frem til en opskrift.

Du kan altså få en elektronisk udgave af vores mest populære bog 'Det søde liv uden tilsat sukker'. Indholdet i denne E-bog er det samme som du finder I vores fysiske bog af samme navn.

Bogen byder på 40 opskrifter på alle de søder sager, vi nyder i hverdagen og weekenden. Find opskrifter på lækre desserter, tærter, roulader, muffins, kager m.m. Alle opskrifter er selvfølgelig uden tilsat sukker og de indeholder alle en kalorieberegning pr. portion. Så du kan glæde dig over den gode, søde smag uden at tænke over, om du nu får for meget sukker, og kalorieindtaget kan du også nemt holde styr på.

Ud over opskrifter giver bogen dig en masse information om sundhed og ernæring, sukker og sukkererstatninger og vejledning i næringsdeklarationer. Læs bl.a. om glykæmisk indeks, mineraler, antioxidanter, kostfibre, proteiner og meget mere. Du får også viden om næringsprofilen i EASIS' produkter. Vi beskriver, hvad vi erstatter sukkeret med og hvorfor.

Så glæd dig til en god blanding af nyttig viden og lækre opskrifter i denne E-bog.

Læser du bogen på din computer, så kan det være en fordel at sætte bogen op til tosidevisning. Det gør du i menuen ”Vis” . Her vælger du ”Sidevisning / Rulning med to sider”. Nu kan du se og læse et opslag ad gangen (se instruktion på billedet her ved siden af).

For lettere at navigere rundt i bogen kan du enten klikke på emnerne i indholdsfortegnelsen eller du kan bruge bogmærker. Bogmærkerne får du frem ved at klikke på bogmærke ikonet i venstre side (se instruktion på billedet her ved siden af).


Relaterede varer
Luk