Spis mere sundt 4

DKK 149,00
På lager » Levering 1-2 hverdage
Varenummer:907042
Hos EASIS mener vi, at det skal være nemt at være sund. Men sundhed er et vidt begreb. Hvad vil det egentlig sige at være sund? Hvordan kan man gøre det nemt at være sund i en travl hverdag?

Med denne bog i hånden får du tips og tricks til at nå dine sundhedsmål ved hjælp af små ændringer i hverdagen, der kan hjælpe dig til nye, sundere vaner. Det gælder både kost og motion. I forhold til motion handler det bl.a. om at opnå ”gratis”, ekstra forbrænding ved at indføre mere bevægelse i dine daglige gøremål - vel at mærke uden det er decideret træning. Med et engelsk fagudtryk kaldes det NEAT. Ved at implementere denne tankegang, kan du næsten ubemærket snige mere bevægelse ind i din hverdag.

Derudover er kosten selvfølgelig en vigtig del af dét at være sund. Her gælder det også om at bryde vaner og finde redskaber, der gør det nemt i dagligdagen. Et af dem er ”kalorie-swaps”, som betyder, at du med små ændringer i din kost, kan bytte kalorietunge ingredienser ud med sundere alternativer uden at føle afsavn. Forslag til dette finder du flere eksempler på i bogen samtidig med, at du får hele 40 opskrifter på retter til alle dagens måltider – inklusiv de små snacks og søde desserter.

Retterne er selvfølgelig uden tilsat sukker, da sukker optager pladsen for de sunde næringsstoffer og ikke gør noget godt for kroppen. Desuden er der taget højde for kalorieindholdet, og for at gøre det nemt for dig er alle opskrifter forsynet med en kalorieberegning. Retterne indeholder max 500 kcal pr. portion til hovedmåltiderne og under 250 kcal, når der er tale om snacks og dessert. På den måde er det nemt og enkelt at holde styr på dagens kalorieindtag.

Det hele er nemt at gå til uden lange indkøbslister eller timevis af køkkenarbejde. Så lad dig roligt friste af fx brunch burrito, sweet jacket potato eller pavlova med creme og bær.

God fornøjelse.


Opskriftshæfte på 64 sider med 40 opskrifter og inspiration til mere bevægelse i din hverdag og udbytning af tunge kalorier til lettere alternativer.
Relaterede varer
Luk