Spis dig sund i farver

Før DKK 149,00
DKK 74,50
SparDKK 74,50
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
På lager » Levering 1-2 hverdage
Varenummer:907043
40 opskrifter uden tilsat sukker
Opskrifter med masser af farver som har betydning både for din sundhed og madens udseende.

Farver har en enorm betydning for, hvordan vi oplever og agerer i hverdagen. De skaber stemning og kan være med til at påvirke den måde, vi agerer og opfatter vores omgivelser på.

Madens farver har ligeledes stor betydning for oplevelsen af et måltid. Et farverigt måltid med masser af grøntsager og frugter er også fyldt med de næringsstoffer, vitaminer og mineraler, vi har brug for, hvis vi vil bevare en sund krop. De kan hjælpe os til at navigere i maden og den måde, vi opfatter den på. Det visuelle har altså en kæmpe betydning, og en smuk anretning med farver på tallerkenen gør ethvert måltid til en mere helstøbt oplevelse, der tilfredsstiller flere sanser end blot smagssansen.

Med denne bog sætter vi kulør på din madlavning, dit liv og din sundhed, så den er til dig, der vil have inspiration til at leve sundere med flot og farverig mad.

Til udviklingen af de farverige opskrifter har vi fået hjælp af vores ambassadør, Isabella, som er madfotograf og opskriftsudvikler. Hun er kendt for sine smukke anretninger, der i denne bog har fået fuld skrue på farveskalaen. Derudover er der selvfølgelig tænkt over kalorieindholdet og ikke mindst, at det skal være nemt at gå til. Alle kan være med, og Isabellas tips og tricks gør det sjovere og lettere at være kreativ i køkkenet med flotte og farverige retter med masser af frugt og grønt. Den flotte anretning gør måltiderne velegnede til både hverdag og fest.

Bogen indeholder opskrifter på 40 forskellige retter, som dækker over alle dagens måltider.

Både hovedmåltider, desserter og mellemmåltider. Opskrifter, som selvfølgelig alle er uden tilsat sukker. Der medfølger desuden kalorieberegning pr. portion, så det er nemt at holde styr på kalorieindtaget i løbet af dagen.

Med denne bog bliver det altså lettere, sjovere og ikke mindst flottere at spise sundere og få mere ud af dine måltider, både syns- og ernæringsmæssigt. I sidste ende giver det en sundere og gladere hverdag for dig og dem, du holder af.
Relaterede varer
Luk