EASIS Bog - Free From

1 anmeldelser
DKK 149,00
Ikke på lager
Varenummer:907035
Bog med 40 opskrifter på alle dagens måltider.

Hvad vil du gerne være fri for?
Der er nogle ting, som vi gerne vil være fri for i vores mad og drikke. Noget giver sig selv, som rester af sprøjtemidler. Hvem vil ikke gerne slippe for gift? Andre ingredienser er ok for nogle, men kan nærmest tage livet af andre, fx hvede.

Noget gør bare livet surt for visse, overfølsomme mennesker. Såsom laktose. Gluten er til gene for særligt sensitive, men er en meget alvorlig sag for et lille
antal mennesker, der har cøliaki.

En voksende gruppe mennesker anser ikke en masse ganske almindelige fødevarer for at være moralsk spiselige. Nemlig alle dem med animalske ingredienser. Visse ingredienser har aldrig været godt for nogen eller noget som helst: fx tilsat sukker. Derfor er alle EASIS-produkter fremstillet uden.

I denne bog får du information om nogle af de naturlige eller unaturlige ingredienser, som mange af os gerne vil være foruden i vores mad og drikkevarer.

Lær om:
Glutenfri fødevarer
Giftstoffer og økologi
Vegansk kost
Laktosefri produkter
Produkter uden tilsat sukker

Få samtidig gode råd til at forbedre din kost og livsstil med ikke mindre end 40 opskrifter på lækre retter, der alle er uden tilsat sukker. Og så kan de tilmed være enten glutenfri, veganske eller vegetariske. Alle opskrifter er tydeligt markeret med disse egenskaber, så det er nemt at gå til. Der medfølger
desuden en kalorieberegning pr. portion, så du samtidig kan holde styr på kalorieindholdet.
Relaterede varer
Luk